Det töar ute..


Äntligen , snart..snart är det nog vår, eller vad tror ni? jag får den känslan iallafall även om inte solen skiner här i Stockholm idag är det +grader åtminstone.
Visste ni att det går att prenumerera på DISKTRASOR!......jo det är sant, hos www.disktrasa.com kan du t.o.m ge bort disktraseprenumeration i snygg presentförpackning.
Behöver du en energikick på diskbänken eller skön inspiration till växthuset?















För mig är det städ-dag här hemma, tänkte jag skulle få lite ordning i mitt arbetsrum, för där är det alltid KAOS! i slutet på veckan.Förresten höll på att glömma, OM du vill ha mer trafik/besökare till din blogg eller hemsida kan jag rekomendera att du registrerar dig hos www.viraltrafik.se och det är GRATIS!

Må bra //Clary

Hur kul som helst


NU! har jag gjort min första homestyling i ett hus som ska säljas, och det var det roligaste jag någonsin gjort, och det blev hur fint som helst,eller hur?Började med en rejäl storstädning,och sen har vi världens bästa miljövänliga rengörings och polermedel som heter Fix-Universal, och som doftar väldigt svagt citron,otroligt fräscht måste jag säga.Så här blev iallafall slutresultatet.




Var ju också på trädgårdsmässan i Kista i helgen, man blir ju så sugen på våren och alla blommor,saker m.m.m.m.m som finns, men icke då.........snön började bara vräka ner igen!! när tusan ska det bli vår egentligen
Hittade förresten en liten rolig grej, s.k water jelly, små,små genomskinliga kulor som man sedan skulle lägga i en vas med 2 liter vatten och efter 8 timmar hade de här kulorna svällt 5-6 ggr sin storlek, och man kan inte se att det ligger kulor i vattnet, det roliga med de här är att man kan sätta ner t.ex 1 blomma mitt i vasen och de står upp.Häftigt..
Tack för idag...
Kramizar Clary

Inför helgen



Tänk vad skönt, ännu en vecka har gott och jag har inte hunnit så mycket mer än att jobba, fick lite pluggande ikväll men var ju tvungen att slita mig från datorn för att titta på Let´s Dance på tv, nu kan man ju inte missa det programmet.....och snart , rättare sagt den 18 mars är det åter dags för nya avsnitt av Rent hus......och det kan man ju inte heller missa.Vi på Claff var ju kandidater för programledarrollerna i förra omgången av programmet, och det var nog tur att det blev Marlene och Marie-Louise som tog hem de rollerna istället för oss.Fast det hade ju varit lite kul ändå......
I helgen är det Kistamässan "Rum & Trädgård"2009,
och i år ska jag iallafall gå på den tillsammans med sonen, har tänkt att gå på den flera år i rad , men det har alltid kommit någonting annat i mellan.Men nu så!!





Satt och lekte lite med datorn igår natt, och gjorde en liten ordlek som blev en tavla till verandan




Må Gott allihop
//Clary

Plugga,plugga,plugga


Åhej åhå.........ny uppgift från kursen. Uppgiften är kända formgivare. Jag gillar, verkligen - gillar betong i alla de former, och nu har jag fått förkovra mig i möbelformgivaren Jonas Bohlin, han är mest känd för sin stol  i betong, hittade också ett betongbord som han gjort.............men ,men det är möbler som jag bara kan drömma om, bordet t.ex kostar 36.000:-



Nu kurrar det i magen,och vilken tur nu ropar maken - The&Smörgås ! fortsätter med pluggandet imorgon......
Må gott
Clary

1 mars,solen skiner


Känner ett enormt behov av att börja göra lite vårfint här hemma, åkte till Ikea igår och hittade dels ett skoskåp... så skönt ..nu blev det skofritt i hallen! Dessutom kunde jag inte låta bli en golvklocka,är den inte läcker?


formgivare:Skoskåp

Carl Hagerlin

 

formgivare:Golvklocka                   

Henrik Preutz    

 

 

Här kommer också lite fler inspirationsbilder från Zelected by House för er som bara älskar inredning, och som jag kommer att ha med mig på homepartyna.

Nu går jag ut i solen en stund.................härligt,härligt

Må gott

//Clary


RSS 2.0