GLAD PÅSK!

 
Äntligen är våren här, så som jag längtat.Med ljus och lite mer värme kommer energin tillbaka, men man känner hur trött man är efter vintern.
Hoppas att man hinner med våren i år, jag tycker alltid att när det blir vår så går det så fort och det är sommar nästan på en gång.
Nä, nu ska här njutas :-)
 
Glad Påsk på er alla därute
 
 

FitLine

Vill återigen ge ett stort + för näringskonceptet  Fitline.
Vår kärnkompetens ligger i transport av näringsämnen.
Genom det av PM International exklusivt utvecklade
Näringstransportkonceptet (NTC), går näringen ut till våra 70 000 miljarder celler betydligt snabbare och effektivare, vilket i sin tur ger en signifikant högre biotillgänglighet.

Celler som skyddas och som producerar optimalt med energi, ger bästa förutsättningar för hälsa och välmående.
Använd produkterna själv och upplev resultaten, din hälsa är det värdefullaste du äger.

Mina nattliga sendrag i vaderna är som bortblåsta, och det är underbart att slippa vakna under natten för att ställa sig upp och trycka bort sendragen.
 
Vill du också må bra, hör av dig så hjälper jag dig. Vi är många i dagens läge ( c:a 8000 abonnenter i Sverige) som hittat rätt och det första jag och andra med mig vill är ju att sprida välmående, varför må dåligt när man inte behöver.
 
Jag äter iallafall hellre vitaminer än mediciner.
 
/Clary

Inget är som i längtans tider.

Jag tror jag går åt av längtan efter värme och våren, snart är den väl ändå här! Likandant säkert varje år, isiga gator och trottoarer, men lite pudersnö dessutom så ser man inte ett skit vart det är is. Dessutom är min finfina hund lite av en draghund, speciellt när han får syn på andra hundar, och då försöka hålla honom tillbaka utan att drutta omkull är inte det lättaste.
Men snart så kommer våren, och med den mina nya projekt som jag tänkt att göra i år.Jag fortsätter med mina lastpallar, och desto mer jag håller på med detta desto fler ideér poppar upp i huvudet. Men först på listan står den här hörnsoffan och det lilla bordet.
Sen får vi se vad det blir. 
Var förresten på trädgårdsmässan i Kista i söndags,hittade inte några speciella nyheter men det är alltid kul att gå runt montrarana och se vad fint de gjort.
Nyhet för mig är iallafall den svarta vit-löken en spännande nyhet, den finns att köpa hos Cranberry Corner i Mörby Centrum/Danderyd
 
TJING
Clary

RSS 2.0