Vårkollektionen har kommit.........

Nu har jag fått hem alla artiklar som jag kan erbjuda er som vill ha inredningsparty med ZBH´s utbud, otroligt vilka fina grejer...........rena rama julafton att få packa upp alla saker.
Lite inspirationsbilder



De här är bara ett litet smakprov, ni skulle bara se resten.....
Nu återstår bara för mig att börja sätta på prislappar på alltihop.....................

Ha det gott
//Clary

Den stora semmeldagen är här....

Slog mig imorse när jag var på väg till Bromma då det var väldigt lite trafik ute, det är ju sportlov i Stockholm den här veckan.Hoppas ni har det bra alla ni som har lov.Själv har jag tagit en lång promenad i skogen med vår hund Putte, stannade till vid Coop i Arninge, och köpte 2 stora semlor, jag bara älskar semlor, och det blev min lunch för dagen. Inte speciellt nyttigt,.....jag vet,men tusan så gott.

Må bra
//Clary


Vår Fina Putte

Att vänta.....

Jösses, vad lång tid det tar att få nya uppgifter från inredningskursen.Här har jag väntat sen i onsdags i förra veckan på att få svar på inlämnad uppgift samt ny uppgift som jag blev lovad att få den 18 februari.Mailat och frågat men icke då...........inget svar, undrar varför?
Jag som är så sugen på att gå vidare och förkovra mig mer inom inredning, känns lite frustrerande måste jag erkänna.Kursen ska hålla på i 20 veckor, men med deras takt lär det nog ta upp till 40 veckor..............tråkigt,tråkigt
Idag har jag haft min administrativa dag inom mitt företag Claff, vilken tid allt pappersarbete tar,men nu är det nästan klart.


Gör städningen lite roligare..........................................................................................................................



Må så gott
//Clary

Snö,snö och åter snö............

Underbart för alla sportlovslediga, bara hoppas på att det ligger kvar åtminståne 1 vecka.
Snart kommer min kollektion från Zelected by House och då börjar vi att boka in homeparty´s med inredning som inriktning.
Under tiden, innan jag lagt upp lite foton här kan man få ett hum om vad för inredningsdetaljer vi kommer att erbjuda, så kika in på www.zbh.se.


Ha en fortsatt skön Söndag

//Clary

Lördag kväll

Jaha.........så var det redan kväll, här har man städat å städat hemma hela dagen, ja förrutom då jag var och handlade mat förståss. Ute har det varit kanonväder,med plusgrader i solen.Hoppas det blir lika fint väder imorgon också.

//Clary ,som också brukar kallas för Claffskan ibland-det låter kanske lite hemskt men samtidigt lite gulligt!!


Äntligen fredag.....

Den här veckan har varit lång, vet inte varför men kanske för att jag längtar så mycket till sol och värme, men idag har solen varit framme nästan hela dagen.......så skönt men det är fortfarande väldigt kallt i å för sig, bra för alla som har en sportlovsvecka att se fram emot. Själva jobbar vi på som vanligt.

Trevlig helg
Clary

Välkommen till min nya blogg!

Här är bloggen för hushållsnära tjänster,inredning,homepartys,m.m.m

Må gott Clary

RSS 2.0