En bra början på helgen...

Rensat och rensat och rensat och rensat på tomten, phu vad mycket det finns att göra även på en liten tomt. Men det är iallafall en bra början :-)
Timo tar bort de ny skotten på äppel och plommonträdet, men bestämmer sig för att ta bort de träden iallafall.......imorgon!
Putte vovven håller ett vakande öga på oss!

Vi har även premiärgrillat för i år, fläskfile, ris och bearnesesås och lte vin till det :-)).....mumsigt värre!

Måste även få uttrycka min besvikelse över rättsystemet!

Jag blir dessutom skogstokig på kronofogdemyndigheten som ska hjälpa till vid min ansökan om särskild handräckning, här har jag kämpat som bara den med att få tillbaka min soffgrupp och min säng som jag köpte ny, och dessa prylar har exxet behållt, sängen har han tänkt att ge sin dotter och soffgruppen vill han behålla som plåster på såren efter att varit gift med mig i 8 åR !!! stackarn........nä. han behåller den på en jävulskap, eftersom han vet att jag sitter på ett lån med den soffgruppen. Efter att jag fått ett beslut ( dom) från Svea Hovrätt att jag har rätt att hämta dessa möbler, och dessutom så kostar denna ansökan mig 600:- som jag har betalt, men de som jobbar inom kronofogden har gått om varandra, och jag måste därför enligt telesamtal med dom i fredags, så måste jag komma in med min ansökan igen.......hur jävla dåligt är inte vårt rättsystem?????? :-((((

Och om vi nu ska gå in på rättsystemet igen, så fick exxet kvarsittningsrätten p.g.a att han hade så mycket betalningsanmärkningar, så tingsrätten ansåg att han hade större behov av bostaden eftersom han omöjligt skulle kunna få ett annat boende. Med tanke på att bostaden är över 200kvm, så kan jag inte förså hur man kan ge en person med betalningsanmärkningar en bostad över 200kvm???? Men tråkigt nog så är sveriges rättsystem korkat så det räcker!!! Nä....missköt er gott folk, och ni får garanterat vad ni behöver! Det är det budskapet rättsytemet förespråkar. Så nu får vi återigen vänta på att få hämta mina möbler, och sist men inte minst så är vi inne på 2:andra året efter beslutet om skilsmässa. Ska det verkligen behöva vara på detta sätt?

Fredag ....snart!



Kolla bara in den här lillkillen, vilken otrolig härlig min :-)


Påsk...



Halloj alla,

Idag har det varit mycket administrativt arbete, började med nytt jobb sista veckan i mars-12.
Kolla in vår blogg på
www.stockholm.55plussare.se


Ett jätteroligt jobb som Arb.ledare inom Hemservice, många nya kontakter och många nya roliga utmaningar dyker upp hela tiden.

Och nu är det snart påsk igen och med allt vad det innebär, påsken är väl egentligen den stora mat helgen, eller är julen en större mathelg?

Iallafall så har 1 April varit, och trot eller inte,men i år var jag på min vakt och blev faktiskt INTE lurad någonting, annars så är jag så godtrogen och tror på allt.....nästan!

Ha en riktigt goskön vecka och en riktigt mysig Påsk.
/Clary

RSS 2.0