Citat..

 
Vill också önska alla goa rara och älskvärda människor en riktig god fortsättning med ett citat som en vän till mig hittade till en nyårsönskan på ett vykort från sin farmor år 1903
 
" MÅ UTI DIN LEFNADSSOPPA - LYCKANS KLIMPAR ALLTID HOPPA"
 
//Kram

God fortsättning alla vänner & nära och kära....

2013!!!
 
Otroligt vad åren går fort, jag har en vän som förklarade för mig varför åren går fortare och fortare ju äldre man blir...
Och vännen säger då att......Jo, förstår du så är det så att ju äldre du blir desto långsammare blir du, och bara för att du blir långsammare med åren så hinner du inte göra lika mycket på samma tid som du gjorde när du var yngre!
 
Ja, faktiskt så är det nog sant..................
 
Hoppas ni haft en fin jul och ett roligt nyår, som ni vet så har jag en hund som inte tyckte att nyårs raketer, smällare m.m är något roligt alls.
För 2 år sedan, alltså nyårsafton mellan 2010-2011, tog mitt ex. alltså hundens f.d husse , han tog hunden med sig till ett nyårskalas i Huddinge utan min vetskap.
Jag försökte ihärdigt att få tag på honom genom att ringa och skicka ett antal sms, men han svarade inte varken på telefon eller på sms:en
Det här var på en fredag, sent på söndagskvällen samma helg, kommer exxet hem och hunden är skadad, vovven har ett bithål ovanför ena örat samt att senan var av på samma ställe, han hade en infektion/inflammation som inte var av denna värld.
Exxet lämnade bara in vovven sen gick han och la sig, ............den jävla idioten!!!.
Den stackars hunden darrade och hade sjukt ont, jag tog med hunden till veterinären direkt när dom öppnade på morgonen, och veterinären tog in honom direkt för operation.
Hunden var på veterinärkliniken till sena em, då jag kunde hämta honom.
Det här var ett trauma som sitter kvar hos min älskade vovve, han är så fruktansvärt rädd för allt som smäller och nyårsraketer framförallt.
Och dessutom så lovade ägaren till den hunden som skadade min hund att betala veterinärskostnaden, MEN ICKE DÅ.............hon har ta mig faaan inte betalt en enda krona än, men hon får skylla sig själv...........räkningen ligger hos kronofogden och så länge hon inte betalar så läggs det på mer ränta och nu är det 2 år sedan!!!
 
Usch näe nu slutar jag att skriva, jag blir bara mer och mer förbannad på de asen som finns................
 
 

RSS 2.0