Handräckning!....

Ja....vad ska man säga???...........förstår mig inte på människor ibland.Hade fått en beviljad handräckning med hjälp ifrån kronofogden, exxet hade vägrat att lämna tillbaka min soffgrupp och min nyinköpta säng efter att vi skilde oss för 2 år sedan.

Soffgruppen tog vi med oss, men sängen var förstörd så den blev kvar!..................:-(((((
En nermonterad säng där det fattades skruvar och muttrar till ihopsättningen, mittbalken borta, baddmadrssen borta,resårmadrassen full av skit från hundar och annat, hundår i mängder. Smutsiga gavlar och sidor......för jävligt!
Det blir till att återigen söka skadeståndsanspråk på summan av sängen.............Fan, det tar ju aldrig slut!
Varför gör han på det här sättet, beter sig som en obstinat tonåring fast inom drygt en månad fyller 60 år..........????

Så här såg det ut! Allt var inställt i en lada, där exxet förvarar sina sopor som han inte orkar slänga!



Ny tavla :-))


Vi var hos min bror på middag härom kvällen, och den här tavlan hittade jag hemma hos dom som de köpt i Löndon.Visst är den underbar!



Må gott
//C

Jobba,jobba,jobba.....

Det är bara att jobba,jobba.....ingen rast och ingen ro.....bara jobba bara gno! ...................fast vad gör det när jobbet är roligt och stimulerande.
Lite bilder från ett jobb i Norrtälje, vilken utsikt wow!



Deklaration!

Pust stön stånk........äntligen fick jag iväg min deklaration igår den 2maj, jag har deklarerat mitt företag för 2011, och det var INTE det lättaste må jag säga. Men nu är den ivägskickad, snacka om stress för att hinna få in den i tid! och så får man höra på nyheterna att skatteverket förlängt inlämmningstiden till den 3:e istället p.g.a komplikationer.

Jaja.....men nu är det bara att vänta och se hur mycket fel har jag gjort tro?

För övrigt så väntar jag på besked från kronofogden, om när jag kan hämta resterande inventarier hos exxet med hjälp inom särskild handräckning ifrån dom.Hoppas innerligt att det snart blir dags, så jag kan glömma allt som har med exxet att göra.Det här är det sista på alla turer runt seperationen......som vi hållt på med i snart 2 år.


/C


RSS 2.0