Gott Nytt År.........


Nu har vi snart 2010, tänk att jag tycker inte att det var längesedan det var milleniumskifte, och nu är vi framme vid 2010 .............det är inte klokt.Eller vad tycker och känner ni?
Eftersom vi har hund som blir fruktansvärt nervös av alla smällare,så blir vårt nyårsfirande hemma i lugn och ro, vi äter lite god mat,dricker lite gott m.m

Nästa år händer det lite spännande saker här på bloggen, kommer ni ihåg att jag gått en inredningskurs? och nu har jag fått en förfrågan från kursen om jag skulle vilja göra inredningsrepotage och inlägg på deras blogg.........och gissa om jag svarade............JAAAAAAAAAAAAAA såklart. Det ska bli så kul, så håll utkik här så kommer adressen till kursens blogg när jag är igång.

Men nu vill jag önska alla ett riktigt Gott slut och ett härligt Gott nytt år
Kramizzz till er från mig
Clary



Har ni sett??

När jag surfar runt så hittar jag så mycket roligt, hamnade av en slump på Mika designs webshop.Och titta vad jag hittade, disktrasor med fotografi.Visst är de väl fina.

tryck av designern och fotografen Gudrun Walla.

Mått: 17X 17 cm.
Material: Bomull och cellulosa.

http://www.mikadesign.se

 

Tjing så länge, nu till lite julförberedelser................stressa,stressa,hinna,hinna,göra mat.slå in julklappar,handla i sista minuten, men sen är det härliga lediga dagar i snörika Stockholm

Clary



Härliga vinter

NU.........är det inte många dagar kvar till jul, och tack å lov måste jag säga att vi äntligen fått lite kyla och massor av snö.Vi får väl se om det ligger kvar under juldagarna.
Putte ...vår hund är en riktigt stor snöfantast, han leker hej vilt när han är ute i snön, det är så mysigt att se honom njuta så mycket, men sen när han kommer in lägger han sig gärna på sin pläd framför brasan, han är lite frusen av sig ändå.

Inredningsbutik av hög kvalite

När man surfar runt så mycket som jag gör, så hittar man så mycket spännande och roliga hemsidor och webbshoppar. Nordljus i Sundsvall blev min absoluta favorit idag, de har tror jag nästan allt inom inredning m.m

Till höger finns bildlänken >

Ha en riktigt bra och mysig lördagskväll, själv ska jag krypa upp i tv-soffan med en kopp kaffe och bara slötitta, kanske det kommer någon bra spännande film ikväll......vi får väl se.

Må så gott
och imorgon är det 2:a advent

 


Inredningskursen avklarad,JIPPI!!

Nu väntar jag bara på att diplomet och utvärderingen av kursen dimper ner i brevlådan.Och nu är det dags för mig att ta i med allt vad jag har och kan för att ge er lite matnyttiga tips inom inredning här på bloggen.
På www.marbodal.se kan man göra sin egen Moodboard, det är det senaste tänket inom inredning, kollagen man gör till kunden finns självklart kvar, men i en moodboard ser man faktiskt helheten bättre.
Jag finns med i tävlingen på marbodals sida, och du får så gärna rösta på min som din favorit om du vill, min bild heter Ullna Kvarn och bilden är tänkt för en gammal kvarngård från början av 1800-talet, du ser den nedan.

Bild från Marbodal

Idéstudio

 

 

 


RSS 2.0