Handlat....

Har varit och köpt den bästa damsugaren till sonen, ny sopborste och nya mattor till hans lägenhet.Endast idag sålde Elgiganten ut kaffemaskiner för 199:- som jag också har köpt, jättegott kaffe....men ajaja vilka dyra kapsar. Det får väl bli finkaffet tror jag :-).
Min efterlängtade golvspegel kom idag också, så nu har jag monterat den klart, prisvänlig och snygg ...köpt på Ellos

Bio...

Igår Torsdag kväll var jag på bio och såg Hundraåringen, och jag rekomenderar den varmt om du inte sett den.Den var välgjord och riktigt rolig.Tyckte nog lite,lite att karaktären påminde om Forrest Gump på något sett.....men bra var den. För övrigt har dagarna bara gått och jag har tagit det väldigt lungt..........skönt att känna att man är på god väg tillbaka till ett normalt liv igen. Var på återbesök på Karolinska, 2 mån efter operation och alla prover såg bra ut.....PHU!!! skönt! Den 27 jan ska jag göra ultraljud på njurarna, också skönt att ha läkare på Karolinska som är väldigt noggrann.... Imorgon lördag ska min pärla (bilen) få nya lampor så att jag har halvljus igen, lite knepigt att köra när det är mörkt och alla andra bilister blinkar.....SÄTT PÅ LYSET!!!! Tjingeling och Trevlig Helg //Clary

Älskade hund, du är så fin....<3


2014....

Äntligen är nyår med alla dessa fyrverkerier över, vovven jag och sonen firade tolvslaget ute på Arninge Centrums parkering, så långt ifrån alla smällare som möjligt. Skönt att det är ett helt år till nästa.
 
Sitter och ska beställa en spegel från Ellos, och det tji att gå vidare till kassan.................skit också! jag har letat som en tok efter en golvspegel som är bra i alla lägen, och blev så glad när jag äntligen hittade den här......men,men jag försöker igen att beställa den på nytt och hoppas på bättre tur.
 
År 2014 blir ett kanonår, det är jag säker på.Mycket kommer säkert att hända under året,men bara positivt :-)
Tjing!
/Clary

RSS 2.0