Påsk och långledig :-)

Härliga Tider.....Strålande Tider

Så skönt, varmt och soligt vi har det nu, livet leker.kärlek i massor, omtanke om varandra, att få umgås och vara en del i närheten med härliga människor & djur.är en fantastisk upplevelse.Jag önskar innerligt att alla människor ska få uppleva den känslan. Då skulle vår värld definitivt se annorlunda ut.Är det bara ett önsketänkande, eller finns det någon chans att det kan bli så att alla människor är rädda om varandra och verkligen bryr sig om andra och inte bara om sig själva.Vad tror ni?

Love,Peace & Understanding
//C





Gick ni på??




Halloj .

Jaha....nu har det varit 1 April, och jag min dumskalle gick på ett aprilskämt igen!!!

" Vanliga hemtelefonen ringde hos en vän, och det var väldigt ovanligt eftersom vi i dagens läge nästan bara använder oss av mobiler.Men iallafall så var klockan 22:30 en fredagskväll och den 1 April, vännen svarade och jag satt och tittade på tv.Så hör jag vännen säga: Nä du skojar, brandövning NU!! har du tänkt på att det är 1 april? Ska jag gå ut och visa mig? Om jag går ut så får jag en trisslott!!."
Det var samfälligheten som har brandövning, och jag behöver gå ut för att visa mig-säger min vän till mig.Jag tänkte naturligtvis att det mäste vara vännens dotter som skämta aprillo, eller också någon annan som kör aprilskämt med min vän.

Nä, tänkte jag så lättlurad kan man väl inte vara.

Men där fick jag, så den som blev lurad, det var ju jag! Vännen ringde nämligen från sin mobil till sitt egna hemnummer och låtsades inför mig att det var samfälligheten som hade ringt!!!! Hahahaaaaaaa...........

Blev ni lurade?

/C


RSS 2.0