Snart är det mörkare tider med vinter och kyla....

Hej igen!

Ni tror väl att jag glömt att jag har en blogg!, nädå inte alls.Vi har fått en ny medarbetare inom Claff-Hushållsnära Tjänster, och vi har jobbat dubbelt för att skola in hos nya kunder samt redan befintliga kunder.Det tar lite tid och då får bloggen,mina studier inom inredning m.m backa lite.
På tal om kursen jag går hos Move Me AB så har jag hunnit till uppgift 8, som handlar om planritning,ritteknik och möblering.
Jättespännande ämnen, lite klurigt är det allt.Måste även tala om att företaget Move Me AB där jag läser inredning på distans, har blivit helt suveräna,jag kan verkligen rekomendera den här kursen till er som är intresserade av inredning.
Nu har jag bara uppgift 9 och examensarbetet kvar............sen är jag klar!!!! Men de har ju också en fortsättningskurs som jag funderat på.


Julen hos Jotex är redan här






Inom mitt företag Claff-hushållsnära Tjänster händer det inte så mycket nytt just nu, jo....förresten, skatteverket har verkligen jobbat på måste jag säga.Ni vet att fr.o.m 1 juli i år ska företagen begära utbetalning av skattereduktionen för kunden, och första begäran jag skickade in tog drygt 21 dagar, fast de sagt max 10dgr från början. Men nu rullar det på och det tar max 10 dgr, verkligen jätteskönt, nu går det lättare att planera



RSS 2.0