WEBSHOP....

 
Ja......regnet det bara öser ner, och vad gör det egentligen? Jag kryper upp i mitt soffhörn och virkar för brinnande livet, snart kommer min webshop att invigas, men jag går ut lite redan nu med försäljningen av hårband och löskragar. Vill ni ha till jul, så är det bara att börja beställa här och nu eller via min e-postadress: [email protected]. OBS! Betalningsvilkor är 10 dgr och med faktura från Bolagskraft AB.
 
 
Ha en skön dag ....trots regn & rusk
//C

Hm....vilken ska jag börja med???

 
Jag har blivit så sugen på att virka, det var så länge sen som jag gav mig på det lite mer avancerade virket.
Såg en tjej som jobbade med mig sist och som hade på sig en virkad tröja , som den beiga på bilden fast hon hade gjort den i svart och den var så supersnygg!!!
Vilken tycker ni att jag ska ge mig på först?
//C

Godis tips!

 
 
Enkelt och supergott. Lite pyssel är det men himmelskt gott ;-)
 
Lycka Till
//C

7 bra saker att alltid tänka på...

 
.....Jobbet kallar....dags att åka.....
Ha en riktigt härlig och bra vecka
/C

Second Hand - Läkarmissionen

ÄNTLIGEN!!! har jag blivit av med en hel del prylar från mitt gamla hem. Loppisen i lördags gick väl så där.....men det var kul.
De prylar som blev kvar fick Läkarmissionen ta över.
Nu är det bara resten kvar i torpet som ska bort, sen är mitt förflutna raderat till 100% och finns inte längre på min världskarta och dessutom raderat från mitt minne. UNDERBART!
/C

LOPPIS!!!!

 
Lördag 13 oktober har jag loppis i vår kvartersgård, jag säljer ut nästan alla mina inredningsprylar från mitt f.d hem.
Sjukt mycket som man samlar på sig under åren, allt har stått förvarat i kartonger på torpet. Och det märks nästan inte att jag plockat bort en hel del.
Hoppas att det går att sälja, annars åker allt på tippen.
Idag ska jag försöka mig på att göra kristyrer, igår var jag till panduro och köpte bokmärken med änglar.Känns lite konstigt att börja redan nu med det som ska bli till jul, men tiden rinner iväg fortare än vad man tror.
 
Måste även ge en stor eloge till Bolagskraft.se, otroligt vad bra det är att man kan hyra sin egen arbetsgivare och att det funger på ett utomordentligt bra och säkert sätt.
In med fler uppdrag bara, så skönt att kunna säga JA till nya förfrågningar, och supertryggt att kunna ha Bolagskraft i bakfickan.
 
 
 
 
 

RSS 2.0