Min bästa kompis är med i Expressens Leva & Bo 8-9 september 2012

 
 
Bästisen Karin som bor och har ett eget Bed & Breakfast i Norr Hårsbäck, några mil norr om Uppsala. Är med med sin släktgård i Expressens Leva & Bo helgen 8-9 september 2012.
Otroligt vackert ställe, och vilken marknadsföring....................
1.a bilden....det stora huset till vänster är boningshuset, och det 2:a till höger är bagarstugan där Karin driver sitt Bed & Breakfast
 
Trappa och entré till boningshuset, samt interiör från samma hus. Köksbilden längst ner är interiör från köket i bagarstugan, alltså kök för självhushållet i Bed & Breakfast.
 
 
LYCKA TILL MED ALLT
//C

60 års fest i Huddinge!


 
 
 
Min kusins man hade sitt 60-års kalas igår lördag 8 september. Det var riktigt kanonväder och vi kunde vara utomhus större delen av em.
Där fanns vin och bål i massor, ett stort innehållsrikt buffé bord med alla tänkbara godheter, live band som spelade och en otroligt härlig stämmning.
Helt plötsligt börjar det blåsa ordentligt, vin glas m.m for av borden, olyckligtvis fick somliga rödvinsfläckar på sig, efter en stund så började det hagla riktigt ordenligt.
 
Alla gästerna nästan sprang in i huset, utom några som klämde in sig i växthuset och under partytältstaket.
Väl inne så hade min underbara kusin gjort en stoooor marsipantårta samt en hel drös med kladdkakor till kaffet.
Presentöppningen gick av stapeln, och födelsdagsmannen fick öppna sina blöta paket så gott det gick.
 
Tack ni underbara för en fantastisk em och kväll.
 
//C
 













8 September....

 
 
September är den månad på året som alla fyller år tror jag.
Idag blir det 60-års kalas hos min kusin i Huddinge, hennes man fyller 60 år. Min svärson fyller 37 år idag, förra veckan fyllde mitt yngsta barnbarn 7 år, nästa helg fyller min svärfar 89 år .Det är en dyr månad,känns nästan som December med allt till jul.
Men också en riktigt rolig månad.
 
I slutet på September kommer jag att ha en loppis i vår kvartersgård, jag har så otroligt mycket prylar.Och T har minst lika mycket.
Det kommer bilder på en del av sakerna här på bloggen också som kommer att vara till försäljning, så först till kvarn!
 
 
Häpp-------/C

Lillskruttans kalas 2 september 2012

 
Söndag 2/9 har mitt minsta barnbarn 7-års kalas för släkten. Otroligt vad fort tiden går.....redan 7 år!!!
Tycker nog att tiden går fortare med barnbarnen än vad den gjorde med mina egna barn, fast den tiden gick ju fruktansvärt fort.
 






Fruktansvärt dåliga bilder, men men........
//C

Skokloster 1 September 2012

Här kommer det lite bilder från Skokloster i lördags då vi firade T:s brors 60 års-dag. Kanonrolig tillställning, suverän mat......Rekomenderas varmt.
 
//C

Putte vovven....

 
Världens bästa hund, och jag är den lycklige ägaren och Timo också förståss.Putte vovven du är bäst.Du finns alltid vid min sida, du viker inte en tum när du behöver försvara din familj.Pålitlig, lekfull, snäll, go, men ibland kan du vara lite larvig när du möter andra hundar, och du visar så intensivt att du bara vill leka. Men de flesta andra hundar förstår inte ditt kroppspråk och tar för givet att du vill bråka. Men i ditt sinne finns inget ont, du vet inte ens vad ondska betyder.
Och det är jag glad för, för trots allt det som du blev utsatt för under nyårshelgen 2010, då din ex-husse och hans ex lät dig bli fruktansvärt biten i huvudet av ex-husses ex-frus hund. Du blev lämnad till mig i ett fruktansvärt tillstånd, då de ansvariga för din skada inte hade brytt sig om att hjälpa dig till veterinären.Utan du & jag hängde på låset till Arninge djurklinik, där veterinären konstaterade att du hade ett djupt bithål rakt in i huvudet vid ena örat, du hade en rejäl inflammatiom samt att senan till samma öra var av och öret hängde som en sladdrande lappp......Oh, gud vad ont du hade......................
 
Hämtade dig senare på em då du blivit opererad och ihopsydd, du var rejält trött och hängig men ändå glad....lilla skrutten min.
Du och jag flyttade från ex-hussen så fort vi bara kunde, och idag min vän kan vi inte ha det bättre du & jag & Timo.
Jag tror och hoppas att du förträngt det fruktansvärda som hände dig, men jag kan inte glömma den ondska som de ansvariga personerna åsamkade dig. Och jag lovar dig mitt hjärta, att de personer som gjorde dig så illa kommer att så småningom få ta konsekvenserna på ett eller annat sätt.
//C



Idag ska vi....

 
TILL SKOKLOSTER :-))
 
Timo´s bror Esko fyllde 60 år för ett tag sedan, och idag ska han få sin present......Idag ska vi nämligen till Skokloster och lösa en mordgåta på slottet, skitroligt ska det bli.Kvällen avslutas med middag och samtliga gäster som har varit med på gåtan ska få svaret på vem den skyldige är.
 
 
Bilder kommer imorgon.
//C
 

RSS 2.0